szczedl Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Suzuki gsx 400S w dobrym stanie do minimalnych poprawek, wszystko sprawne, na chodzie, wymieniony aku, kierunkowskazy łącznie z elektronika gdyż stare mi się nie podobały drugi sezon u mnie zamienie na motocykl zabytkowy, również w dobrym lub bdb stanie, nie koniecznie musi być 4 takt. A teraz minusy moto bo chce być uczciwy i tego samego oczekuję od ewentualnego kontrahenta do zamiany: należałoby wymienić olej w silniku, olej i uszczelniacz lagów, do tego ramę pod akumulatorem poprawić farbką gdyż stare aku się wylało. Do silnika nie zaglądałem nigdy oprócz wymiany świec. Najchętniej zamienie bez dopłaty z jakiejkolwiek ze stron. Proszę o propozycję na priv. Najchętniej MZ 250 czy 251(chociaż to nie zabytek) bez dopłaty w db lub bdb stanie. Najlepiej województwo kujawsko- pomorskie aby zaoszczędzić sobie zbędnych kilometrów w razie niezdecydowania się stron po obejżeniu moto. Jeżeli propozycja będzie godna uwagi to się zamieniamy jeśli nie to jeżdżę motocyklem kolejny sezon. pozdrawiam Edytowane 7 Maja 2011 przez szczedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi