HMKmoto Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 OKAZJA!!!MAM DO SPRZEDANIA KOMPLETNY KOMBINEZON 2 CZĘŚCIOWY SKÓRZANY Z BUTAMI FIRMY ALPINESTARS,KOLOR;CZERWONO,CZARNO,BIAŁY.KUPOWAŁEM GO NA SIEBIE CZYLI 190CM I 90 KG ; ROZMIARY; KURTKA 56 , SPODNIE 54 , BUTY 46.KOMBINEZON JEST PRAWIE NOWY,KILKA RAZY UŻYWANY.SPROWADZAŁEM GO Z USA I W PRZELICZENIU KOSZTOWAŁ MNIE 4400ZŁ,WIĘC CHCĘ ABY TRAFIŁ W DOBRE RĘCE.GRATIS DORZUCAM KURTKĘ ORYGINALNĄ YAMAHY XL NIEBIESKĄ TEKSTYLNĄ - STAN UŻYWANY I KASK SUOMI - STAN UŻYWANY. CENA 2050ZŁ. EMAIL;[email protected] GSM;512085654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A samych butów nie sprzedasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HMKmoto Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Chce pozbyć się całości raczej i mieć z głowy.A z ciekawości ile bys proponował za buty? A samych butów nie sprzedasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 PW poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi