gronoszowa Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Tak, przefarbowałam się na czarno, żeby bardziej wpasować się w kolorystykę auta :PPoza tym nie chciałam Cię rozjechać. Pragnęłam jedynie Twojej uwagi!Poznałam Cię po trampkach!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Przecież zwróciłaś moją uwagę. Ciężko jednak gaworzyć towarzysko na środku Marszałkowskiej na światłach. Chciałem pogadać ale zaraz dałaś w lewo. P.S.Nie miałaś czarnych tylko blond. Tyle, że jakoś inaczej podcięte czy coś. Edytowane 25 Czerwca 2011 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Byłam na celowniku, w czasie pracy ;)a włosy... kręcone ;) Edytowane 29 Czerwca 2011 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ojej, ale ja mówię o twoich włosach na głowie. Nie były kręcone. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Ojej, ale ja mówię o twoich włosach na głowie. Nie były kręcone. :bigrazz:Były! Wzorowalam się na Twych bujnych lokach wystających spod kasku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) No nie ważne. W każdym bądź razie, Staszek jest załamany. Częściej niż zwykle sięga po "desperado". Edytowane 2 Lipca 2011 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Poleciałam na fajny samochód :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 No, ten żólty wan całkiem fajny. Przestronny. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi