Alkad Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Witam.Jako, że planuje zakup nowszej vfr chciałbym sprzedać obecna, Honda z 1986r( rozrząd na kołach zębatych ), 70 tys przbiegu , kolor biały.Właścicielem jestem już drugi sezon, pokonałem prawie 10tys km bezawaryjnie. Motocykl zarejestrowany z ważnym przeglądem i ubezpieczeniem OC. W zeszłym sezonie wymieniłem kpl napęd, na ten sezon wymieniony olej, filtr oleju i założyłem filtr powietrza K&N. Motocykl nie wymaga wkładu finansowego. Stan techniczny dobry, silnik pracuje jak należy, nie szarpie, nie brakuje mu mocy... Jeśli chodzi o wizualny to jak to motocykl ponad 20 letni : drobne pęknięcia i zarysowania, ale ogólnie prezentuje się bardzo przyjemnie. Honda nigdy nie miała dzwona albo jakiegoś szlifu. Cena 2900zł do uzgodnienia. Zainteresowanym podeślę zdjęcia na e-mail. Kontakt:[email protected] lub tel 661384030.Pozdrawiam. Edytowane 3 Maja 2011 przez Alkad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkad Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Link do aukcji : http://allegro.pl/show_item.php?item=1613290752 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi