Assiaa Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Teraz to już nawet nie stoi w moim garażu, tylko w garażu kolegi. Bo ja w pobliżu internatu garażu nie mam żadnego. :(I świadomość, że nie mogę jeździć jest po prostu okropna! Bo tak to bym już latałą. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a no tak domyślam sie :D a ja np juz moge ale motor dopiero jak wróće czyli 4 lipca ;p ale pojade zamowic przed wyjazdem 17 czerwca juz chyba xd Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No to w sumie ja będę jeździła już wcześniej od Ciebie. Ha! :icon_mrgreen: Ale ta Yamaszka się super prowadzi... Jak chwile sobie jeździłam na pustej drodze to poezja. Już się nie mogę doczekać pierwszej jazdy z prawkiem w kieszeni! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a Ty kupiłaś nową ? a jak jest z dotarciem ;p ? Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Uwierz, że to świetne uczucie ;) Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ale co konkretnie :D ? Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Uczucie pierwszej legalnej jazdy, jest niezapomniane ;) Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a no tak to tez pewnie :D w sumei juz tak mialem z motorowerową karta xd Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Nowiuśka, zamówiona specjalnie dla mnie. Pachniała jeszcze salonem! :icon_mrgreen: A co do docierania to facet powiedział, żeby jeździć troszkę bardziej oszczędnie przez 1000 km a później to wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 tylko tyle powiedział :D ? to ciekawe co mial na mysli bardziej oszczędnie xd Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 żeby oszczędzać na benzynie ;p Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 haha przy dzisiejszych cenach to tak trzeba :D ale nie mowil do jakich obrotow czy cos ;p ? Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Na tym nigdy oszczędzać nie będę. Niestety. :D Nic nie mówił. Nie jeździć od razu na maxa - koniec. :)Ja tam się go nie dopytywałam bo i tak na razie nie jeżdżę a odebrałam moto w 5 min bo nie miałam za bardzo czasu... Ale do domu jeszcze wrócę zanim zdam więc zamierzam się przejść jeszcze do salonu. Bo muszę się jeszcze też zapisać na kursy doszkalające i takie tam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a no tak :D bo jestem ciekawy kwestii docierania tego motorku wlasnie :D Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ja tam się na docieraniu nie znam więc się więcej wypowiedzieć nie mogę. Niestety. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi