Blood Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Dobrzee, namawiaj namawiaj :D A yamaszka niezwykle udana, więc wybór bdb :) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Dobrzee, namawiaj namawiaj :D A yamaszka niezwykle udana, więc wybór bdb :) I mam nadzieję, że niedługo jakieś moje koleżanki też zaczną robić prawko, kupią moto i zagoszczą na tym forum. To byłby mój "sukces". :icon_mrgreen: Dziękuję, cieszę się. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Doskonały wybór.Gratuluję :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Hehehhe nie ma to jak banda napalonych motocyklistów :icon_mrgreen: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Słoneczko - być może, Twoje - z pewnością odpada, nasz związek się już chyba wypalił, posłuchało - tu masz 100 procentową rację. I bardzo dobrze że posłuchałam - Panowie, dziękuję! :notworthy: I dostales kosza na calej linii! :D Nic dziwnego ze juz sie nie udziela :D Fajne moto, oby dobrze sluzylo, i oby pierwsza gleba chrzestna troche odczekala :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Fajne moto, oby dobrze sluzylo, i oby pierwsza gleba chrzestna troche odczekala :] Oj tak, lepiej żeby zaczekała jak najdłużej. Tego się trzymajmy. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Moja czekala cale 2 miechy. Pani przede mna sie zatrzymala troche gwaltowniej po deszczu, troche mocniej w hebel, i sie koleczko zatrzymalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 A 2 miechy to dużo? :rolleyes: Ale... nie lubię tej pani już. Zła kobieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Chyba wiekszosc pierwszych gleb jest po deszczu, niestety jedyny sposob aby nauczyc sie szacunku dla nawierzchni :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Oj wiem, wiem. No niestety... :) Choć zawsze deszcz był dla mnie zbawieniem (bo jestem alergiczką) to ostatnio już za nim nie przepadam. Chyba trzy razy szkoła odwoływała mi jazdy bo strasznie padało. I 6 godzin w plecy. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Czarne - zło. Motocyklistów pownini puszczać w teren (przynajmniej pare godzin na kursach ;]), tu sie uczy szacunku do nawierzchni :D Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kamsel, zadzwoń do mojej szkoły i im to powiedz. Myślą, że będę jeździć jak będzie tylko pięknie słonecznie i nigdy nie złapie mnie deszcz. Cóż za optymiści... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Zapewne bardziej sie boja o motocykl treningowy nizeli o kursanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Mogliby się "poświęcić" trochę - o samochody się jakoś nie boją. :dry: Powinno im zależeć choć trochę na tym, żebyśmy jednak wynieśli coś z tego kursu, oprócz wyuczonej trasy egzaminacyjnej. Ale większość szkół chce tylko $$$ a cała reszta jest nie ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Takie nauczanie, ucza zdac egzamin, jezdzic bedziesz musiala nauczyc sie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi