mistral111 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 znowu 700 km w jedna stronę ;D potem picie i powrót .... to ja bym już w piątek musiał ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 znowu 700 km w jedna stronę ;D potem picie i powrót .... to ja bym już w piątek musiał ruszać W piątek jest wyjazd ale co , ty nie dasz rady????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ja to nie wiem czy do was teraz pasuje , obejrzałem foty z HR i widze że jesteście teraz na maksa dobrze WYEKWIPOWANI względnie doposażeni - nowe moto kaski , kuchenki gazowe , kible na moto .... :D jak wóda to tylko 'ruda' zwany też 'jachem' ... :D a 700 km to przecież znowu nie taka odległość !!! PS. W śniegu pier..le nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 dasz rade:P tylko mi przyszły weekend średnio pasuje :/ Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Przyszły długie "jesienno-zimowe" wieczory.To doskonały czas na pisanie wspomnień i relacji z przebytych „moto – przygód”.Dlatego zapraszam do oglądnięcia pierwszej części relacji (reportażu) z wyprawy do Chorwacji.Ci, którzy oglądali moje tzw. „hity” jak, Moto Gliczarów czy Moto Bieszczady mogą być trochę rozczarowani.Należy jednak pamiętać, że to tylko reportaż ż wyprawy, a nie „szalona moto alko impreza”.Jak to reportaże bywają czasem nudne jednak ci, którzy planują w najbliższym sezonie wyprawę do Chorwacji może znajdą coś dla siebie!W tej części znajdziecie relację z przejazdu Polska – Węgry (Balaton) – Chorwacja (Plitvice) – Adriatyk oraz „koncert świerszczy”! Zapraszam również do śledzenia mojego „moto kanału”, na YouTube, tam będą pojawiały się z czasem nowe relacje i reportaże z moich „moto podróży.” http://www.youtube.com/user/misiorysioxxxx#p/u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Zapraszam na część 2 Moto Chorwacji!W tej części zobaczycie przejazd do Podgory, imprezę ze Słowakami, morderczą rakiję bosmana oraz przypadkową wycieczkę do Parku Przyrody Biokovo gdzie zaatakowały nas konie, krowy i byki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Zapraszam na część 2 Moto Chorwacji!W tej części zobaczycie przejazd do Podgory, imprezę ze Słowakami, morderczą rakiję bosmana oraz przypadkową wycieczkę do Parku Przyrody Biokovo gdzie zaatakowały nas konie, krowy i byki! Jacek Mistrzostwo Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 W części trzeciej, przejazd i rejs na Korcule, zwiedzanie wyspy i droga do Dubrownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 To już ostatni odcinek z cyklu Chorwacja 2011.Znajdziecie tutaj zwiedzanie Dubrownika, Czarnogóra, obiadek w Sarajewie i powrót do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi