barthazz Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ja wróciłem w poniedziałek z Chorwacji.Widzę, że macie takie same plany jak my - z Rijeki do Wenecji jest ok. 200km ale jednak nie byliśmy! Postanowiliśmy, że całe Włochy robimy w przyszłym roku.Jakbyście mieli jakieś pytania to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus119 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ja po drodze do Chorwacji zahaczyłem o Wenecję. Początkowo nie miałem zamiaru tam jechać, ale w Wiedniu stwierdziłem ,że mam tak blisko, a więcej może nie być okazji. Polecam bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 może macie namiary na jakieś tanie campingi ? coś polecacie konkretnego?? Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 może macie namiary na jakieś tanie campingi ? coś polecacie konkretnego?? Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Chcieliśmy spać w Omisiu ale jak zobaczyliśmy ten spęd na polu campingowym to cofnęliśmy się dosłownie 3km i mieliśmy nocleg na prywatnym polu za 6euro/os.Kolejny baza noclegowa to Mlini - 8km za Dubrovnikiem. Cena 97kun/2osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Chcieliśmy spać w Omisiu ale jak zobaczyliśmy ten spęd na polu campingowym to cofnęliśmy się dosłownie 3km i mieliśmy nocleg na prywatnym polu za 6euro/os.Kolejny baza noclegowa to Mlini - 8km za Dubrovnikiem. Cena 97kun/2osobyMarsik Umawiamy się że ja przylatuje do krakowa 16.07. i razem lecimu już nad balaton , wyliczylem ze jest 490 km z krakowa Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Zaczęło się odliczanie 5 dni do wyjazdu!Na którą Seba dojedziesz do Krakowa w sobotę? Edytowane 11 Lipca 2011 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Znając to że na bank nie będę mógł spać to myślĘ że koło 8-9 rano zamelduję się w Krakowie pomyśl o jakimś miejscu na wylocie z Krk w stronę Nowego Targu tak żebym w miasto nie musiał śmigać:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logitech00 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam, szykuję się na Chorwację na wrzesień. Czy ktoś również planuje wyjazd w tym okresie. Raczej będę chciał jechać na 7 - 9 dni ( temat do ustalenia ). Tempo turystyczne ze zwiedzaniem. pozdroczesc my sie wybieramy do chorwacji i czarnogorywyjazd 28 sierpnia z wielkpolski w niedziele maly ruch pasuje wam termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 czesc my sie wybieramy do chorwacji i czarnogorywyjazd 28 sierpnia z wielkpolski w niedziele maly ruch pasuje wam termin?Ja już urlop mam klepnięty po wielkich bojach więc Lecę tak jak pisze 16 lipca:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Znając to że na bank nie będę mógł spać to myślĘ że koło 8-9 rano zamelduję się w Krakowie pomyśl o jakimś miejscu na wylocie z Krk w stronę Nowego Targu tak żebym w miasto nie musiał śmigać:) STACJA "BP" PRZY RONDZIE MATECZNYM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 STACJA "BP" PRZY RONDZIE MATECZNYM!Nie wiem czy jest sens żebym do miasta wjeżdzal:D ale jeszcze zobaczymy Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie wiem czy jest sens żebym do miasta wjeżdzal:D ale jeszcze zobaczymy SEBA JAK NIE STACJA BP TO MOZE MYŚLENICE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 No tak myślałem o myślenicach :D TO będzie Dobra opcja] Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) czesc my sie wybieramy do chorwacji i czarnogorywyjazd 28 sierpnia z wielkpolski w niedziele maly ruch pasuje wam termin? Witam, to termin bliski tego, który my planowaliśmy ( początek września ). W ile i jakie moto jedziecie ? Jakie planujecie tempo? Edytowane 11 Lipca 2011 przez gordon Cytuj Pozdrawiamgordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi