Skocz do zawartości

KTM 125 sx 2002r.

creawe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jak w opisie mam mały problem wycieka mi olej z kopki , prawdopodobnie to uszczelka , macie może jakiś pewny sklep gdzie można zamówić uszczelniacz lub uszczelki ??

Po dzisiejszym dniu jestem zniechęcony trochę jeżdżeniem do serwisów , byłem dziś w Gdańsku w serwisie KTM'a , niby serwis był otwarty do godziny 18'nastej przejechałem 60km , była godzina około 17 10 , wchodzę do serwisu ktm , wszystko fajnie , pytam panią sprzedawczynie czy dostane może uszczelniacz do kopki , a ona mi na to że nie zna się na tym mam zapytać gościa w dziale z częściami , podchodzę do gościa , a on mi na to , że nie ma czasu , że od 10 minut próbuje wyjść ze sklepu , i że ma obowiązki w domu , ja mu na to czy może poświęcić 5 minut bo przejechałem 60km , po uszczelniacz do kopki a on mi na to , zostaw nr telefonu na biurku i wyszedł..

Jak ktoś mógłby podać jakiś link ,żeby się nie męczyć z góry dzięki , KTM 125 sx 2002r. jbc.

Edytowane przez creawe

Pewnie puszcza simering na wałku kopniaka. sprawdż czy wałek nie ma żadnych luzów. Jak nie ma luzów to wyciagasz stary simering mierzysz go albo idziesz z nim do sklepu z takimi rzeczami i dobierasz nowy. Jak jest luz to musisz wymienic łożyska, robisz z nimi podobnie jak z simeringiem, wyjmujesz i mierzysz albo zabierasz do sklepu i dopierasz nowe. O wiele taniej niż w serwisie ktm-a