maks147dt Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam ktoś chętny do polatania w okolicach Wrocławia ? mój motor yamaha dt 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukarz Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 WitamPrzeprowadzilem sie do Wro i planuje zakup DR650 (wczesniej PD06/FZ1). Problem w tym czy ma to sens? Nigdzie nie moge znakleźć aktywnego wątku donośnie tras albo miejsc do jazdy. Pojawia się czesto temat poligonu itp. Niestety nic aktualnego. Na szose sawsze ktos sie znajdzie, ale z ednuro widze duzy we Wro duży problem :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukarz Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ale martwy temat - na ulicy trzeba bedzie zaczepiać :) i pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi90 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Temat martwy, więc ja postaram się coś ruszyć ;)Mam na imię Artur, od pół roku posiadam Yamahę TT 600 i coś tam próbuję na niej jeździć :rolleyes: Wybiera się ktoś w tę niedzielę na poligon? Jak tam z wjazdem, gdzie to mniej więcej jest? Przydałaby mi się osoba, która pokazałby co i jak tam działa ;) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr KTM 350 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam kolegów z Wrocławia, jak by ktoś chciał polatać po tym jak temperatura się zmieni to dawajcie znać. Od niedawna mam KTM 350 exc-f i szukam towarzystwa z okolic Wrocławia. pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi