Horb Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 a teraz pytanie z innej beczki, jeśli urodziny mam w maju a ustawa wchodzi w życie w lutym (2012)to łapałbym się na okres 3 miesięcy przed urodzinami, jeśli rozpocznę kurs wcześniej to czy egzamin będzie dotyczył kat. A czy A2?(początek kursu przed wejściem przepisów a egzamin po)mam kat A1Nowe kategorie wchodzą w styczniu 2013. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvahim Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 czyli ma się rozumieć do stycznia 2013 można spokojnie robić to prawko kat A od 18lat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi