mazdamm Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jestem zielonym posiadaczem kawasaki en500,wreszcie się udało, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Gratulacje :D Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgar Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Gratuluję.Może kiedyś się spotkamy na ulicach Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Republika_Dominikany Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Super, gratuluje ! Ja narazie zbieram na motocykl, każdą pensje odkładam nawet złotówki nie wydaje. Już nie mogę się doczekać bo mam bzika na tym punkcie. Od roku mam prawko, ile można wytrzymać bez motocykla ?! Cytuj "It's kinda hard to explain to the average person, why we risk breaking all our bones but, you know what.. that's what makes our sport so bad ass" .... Freestyle Motocross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 No widzisz, ja mam jeszcze prawko przed sobą (zaczynam dopiero praktyki), a już się nie mogę doczekać. A zakupu świetnej maszynki gratuluję :D Oby służyła jak najlepiej Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi