dager Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam,sprzedam oponę Michelin Pilot Road 180/55/17 73W, zostawiłem ją w garażu na drugim końcu Szczecina, więc ew. zdjęcie podeślę dopiero na dniach i wystawię wtedy na alledrogo. Odwożąc moto do garażu na zimę złapałem wkręta co wyszło dopiero na wiosnę jak po niego wróciłem. Po napompowaniu opona trzymała ciśnienie przez tydzień, aż do wymiany, ale że wole dmuchać na zimne i tak ją wymieniłem. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać. Nie wiem ile jest warta, ale za 50 zł to na pewno mi się nawet na pocztę nie będzie chciało iść :icon_rolleyes: Opona z 2007 roku, bieżnik OKOŁO 4mm, na bokach więcej. Jak odbiorę oponę to podeślę zdjęcie i dokładnie wielkość bieżnika. Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez dager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Z kolkiem w biezniku z 2007 roku a ty mowisz ze Ci sie za 50zl nie bedzie na poczte chcialo isc?? :) To powodzenia ;] Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez ivan161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dager Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Coś mi się wydaje że skończy na śmietniku :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi