raceteam Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 W yamahah to normalna sprawa lozysko nakoszu sprzeglowym klepie u mnie jest to samo nam fazera z 2001 roku ale kolega mial tez taki problem i powiedzial mi ze nie mam sie tym przejmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klikszen Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Aaa.. dopiero wyczytałem, że regulacja jest pod deklem. Zobacze jak tam sprawa wygląda. Wybaczcie, ale nadal jestem w sferze dwu suwów gdzie cały silnik da się rozebrać za pomocą przysłowiego młotka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Hałasujące sprzęgło, ( a raczej kosz) to w większości standard i jak powyżej napisano, przyczyn może być kilka. Powodu do zmartwienia nie ma. Co do łapania zbyt późno, to o ile dobrze zrozumiałem, masz wyciągniętą linkę na maksa? Czyli linka jest cały czas naprężona i być może nie ma luzu. Popuść linkę przy klamce, tak żeby było około 1cm luzu na klamce. Powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi