PIONTEK Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ale w silnikach z tego modelu kawasaki to prawie wszystkie majom popsuty tłok cylinder pierścionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ale w silnikach z tego modelu kawasaki to prawie wszystkie majom popsuty tłok cylinder pierścionki Gościu!! OGARNIJ SIĘ I PISOWNIĘ Co to za słowo "majom", skąd Ty przyjechałeś? PS: Jak Jaśnie Pan pisze jakiegoś posta i podkreśla jakieś słowo na czerwono, bądź Pan tak łaskaw i kliknij na nie prawym przyciskiem myszy i wybierz słowno które chciałeś napisać,a nie robisz tu SYF. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIONTEK Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wal się chłopie bo mi na czerwono nic się nie podkreśla jak mi się podkreśla to biorę prawym i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 wal się chłopie bo mi na czerwono nic się nie podkreśla jak mi się podkreśla to biorę prawym i już Walić to powinien Cie ojciec słownikiem. Trochę szacunku dla ludzi którzy chcą Ci w jakiś sposób. Swoim stylem pisania, arogancją zniechęcasz ludzi do odpowiedzenia tobie w temacie. Ogarnij się i więcej pokory to może ktoś Ci odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIONTEK Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ok to przepraszam za moje chamskie zachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Napisz lub zadzwoń tutaj: http://www.motor-tech.katowice.pl/Może znajdzie tłok do tego wynalazku, zrobi ci szlif i będziesz miał mniejsze koszty, facet zna sie na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi