baki89 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) witam wszystkich siedząc w pracy usłyszałem że w polsce zorobili pierwszy przeszczep płuc, smutne jest to że niestety zginął młody motocyklista i on właśnie jego płuca będą dalej żyły w pacjencie, wie ktoś może coś na ten temat coś więcej miejmy nadzieję że będzie mu dobrze tam na górze i będzie czówał nad naszymi duszami Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez baki89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 witam wszystkich siedząc w pracy usłyszałem że w polsce zorobili pierwszy przeszczep płuc, smutne jest to że niestety zginął młody motocyklista i on właśnie jego płuca będą dalej żyły w pacjencie, wie ktoś może coś na ten temat coś więcej miejmy nadzieję że będzie mu dobrze tam na górze i będzie czówał nad naszymi duszami['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domes Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Tu chyba chodziło nie o pierwszy przeszczep płuc jako taki, tylko pierwszy u pacjenta, w tym wypadku chłopaka, chorego na mukowiscydozę, widziałem to akurat. Nie wpadła mi w ucho informacja, że od motocyklisty, ale możliwe. Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Domes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a ja właśnie usłyszałem że chodziło o przeszczep płuc i wyraźnie że od motocyklisty reszty informacji za bardzo nie wychwyciłem dlatego chciałem się coś dowiedziec więcej chciałbym zapapalic znicz na jego grobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi