chopper-fan Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam, jestem zainteresowany kupnem używanego choppera z pojemnością 50cc (Kingway King, Zipp Ranger, Benzer Texas, WM Motors, Moto-Ventus lub inne w tej klasie cenowej). Od razu dziękuje za krytykę, doradzanie kupna innych motocykli czy nówki ze sklepu. Zależy mi bardzo na kupnie w Lublinie - nie mam możliwości komunikacji, poza tym niezbyt dysponuję czasem. Interesuje mnie chopper w przyzwoitym stanie do 2000zł, przy którym nie będę więcej dłubał niż jeździł. Jeśli jesteś z Lublina lub okolic i posiadasz choppera, napisz w tym temacie. Na pewno się dogadamy, jestem w stanie dopłacić za transport. Pozdrawiam,chopper-fan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 aż ciężko się powstrzymać :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi