pszczola35 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) DObszzz, podaję stronkę RCKiK w Warszawie z podaniem niezbędnych kryteriów, jakie należy spełnić,aby oddać krew :) Proszę sobie obejrzeć CAŁĄ stronę włącznie z filmem edukacyjnym i poszczególnymi zakładkami. Z pewnością znajdziecie tam wiele pożytecznych informacji na temat krwiodawstwa :)http://www.rckik-warszawa.com.pl/index.php?docid=8 no i zero tatuażu przez ostatnie 6 miesięcy :icon_mrgreen: To ciekawe ktory z motocyklistow krew oddaje ? :icon_mrgreen:Na przykład ja i wielu innych :D Nie znasz takich osób? Żal mi Ciebie :P ;) Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Na przykład ja i wielu innych :D Nie znasz takich osób? To nie jestescie .... czysci ? :icon_mrgreen: Oddajecie .. zepsuta krew ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 DObszzz, podaję stronkę RCKiK w Warszawie z podaniem niezbędnych kryteriów, jakie należy spełnić,aby oddać krew :) Proszę sobie obejrzeć CAŁĄ stronę włącznie z filmem edukacyjnym i poszczególnymi zakładkami. Z pewnością znajdziecie tam wiele pożytecznych informacji na temat krwiodawstwa :)http://www.rckik-warszawa.com.pl/index.php?docid=8 Dzięki za stronkę, przydała się :lalag: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 w piątek o 16:00 na antenie Eskirock będzie audycja o tej imprezie. Pszczoła - w sobotę od rana "obstawiam" Miasteczko Dziecięce - wpadnij z dzieciakami, może coś narysujesz :) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 a to nie dzieciaki maja rysować?? czy pszczółka rysuje jak dziecko? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 DObszzz, podaję stronkę RCKiK w Warszawie z podaniem niezbędnych kryteriów, jakie należy spełnić,aby oddać krew :) Proszę sobie obejrzeć CAŁĄ stronę włącznie z filmem edukacyjnym i poszczególnymi zakładkami. Z pewnością znajdziecie tam wiele pożytecznych informacji na temat krwiodawstwa :)http://www.rckik-warszawa.com.pl/index.php?docid=8 no i zero tatuażu przez ostatnie 6 miesięcy :icon_mrgreen: To ciekawe ktory z motocyklistow krew oddaje ? :icon_mrgreen:Na przykład ja i wielu innych :D Nie znasz takich osób? Żal mi Ciebie :P ;)np ja i duża ekipa - regularnie co 4 tyg :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi