kamilwarka Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jak w temacie... HONDA CR 1252003r Późna jesienia wymieniony tłok Vertex sekcja B 53.93, łożyska na wale Nachi Bearings oraz klocki hamulcowe przód. Na dniach wymienie klocki na tyle (juz zakupione TRW Lucas) Przy nastepnej wymianie klocków na tyle trzeba bedzie wymienic tarcze. Tarcze takową nówke firmy EBC dorzucam do moto. Zakupiłem razem z klockami jednakze serwisant stwierdził że tarczy jest jeszcze grubo i smiało sezon mozna przelatac. Do mieszanki leje Mobil 2T Racing - pełny syntetyk. Opony ok 70%. Naped OK. Moto niezaleznie od długosci postoju: dzien, tydzien czy miesiac - pali od pierwszego kopa.Graty eksploatacyjne wrzucone w moto z górnej półki - w sprzetach tej klasy nie ma miejsca na tanią chińszczyzne - takie moje zdanie. Stan visual - patrz foto. Cena: jak wyżej - tanio nie bedzie... ale jakoś napewno sie tam dogadamy! CRe kupiłem do pohasania po lasach, górkach itp... ale tym sie nie da spokojnie jezdzic, a z racji tego ze mam juz 30lat i powoli zgredzieje to chętnie zamienie to pirdolniete moto na spokojniejsza DT125 2T odblokowana rocznikowo 94-99. Sprzedaje moto 100% sprawne i takiego moto oczekuje przy ewentualnej zamianie. Kasa przy zamianie kwestią dogadania. Moto do obejrzenia oraz stestowania w miejscowosci Warka, 50km od Warszawy, 50km od Radomia. W razie jakis pytan:[email protected]510-731-581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi