Lukers Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, Mam do sprzedania kask firmy Shoei, model RF 1000 w malowaniu Artifact TC-1, w rozmiarze L.Na kasku przelatałem może tysiąc kilometrów, mimo iż mam go już 2 lata (kupiłem go podczas robienia kursu prawa jazdy i leżał ponad 2 lata z braku funduszy na moto)Sprzedaję ponieważ okazało się że jest troszkę za duży (zamawiałem przez neta wg rozmiarówki 2 lata temu). Tak jak pisałem kask używany bardzo mało, na szybce jest ryska (przy schylaniu się zahaczyłem o lusterko podczas kursu PJ), która jest niezauważalna podczas jazdy. Kask był sprowadzany z USA. Cena jaka mnie interesuje to 900zł (za komplet jaki otrzymałem w kartonie). Zainteresowanym mogę przesłać na maila fotki kasku.Kontakt na PW lub gg: 2172205 Pozdrawiam Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi