bastek333 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Ze względu na to iż przesiadłem się na większy motocykl VTX 1800C sprzedaję swoją lalelczkę HONDA SHADOW ACE z 2001 roku z oryginalnym przebiegiem 12.300km motocyklem tym jeździł mój ojciec w USA od 2006 roku i był jego II właścicielem od nowości. Osobiście sprowadziłem go sobie od niego na początku 2010 roku i przejeżdziłem 1 sezon, lecz chciałem w końcu coś większego i tym sposobem sprzedaję mój "cień".Motocykl posiada:- dużą oryginalną szybę- sakiewki pod szybą + 3- sakwy- gmole- spacerówki- oparcie pasażera - sakiewkę za oparciem- light bary- daszki na lampie i light barach- wydechy Vance&Hines- hromowaną nakładkę na tylną lampę - skórzane frędzle- świecące wentyleDo motocykla posiadam 2 kluczyki i instrukcję obsługi w jęz.angielskim.Shadow jest zrejestrowany i ubezpieczony. Cena 15.700 zł Zdjęcia mogę wysłać na e-mail. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt [email protected] lub 796150976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek333 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Już nie aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 nie z przymiotnikami piszemy razem, a potem dziwią się że analfabetyzm się szerzy w necie, było ostatnio paru młodocianych którzy nie potrafili zdania po polsku skleić... aż się uniosłem! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi