swati Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam!Chciałbym kupić skuter na kartę motorowerowąCo sądzicie o Malaguti f15?Pozdrawiam swati! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dobry skuter, jak wszystkie z silnikiem Minarelli. Przed kupnem dobrze sprawdzić kompresję żeby się nie wpakować w remont. Te z tuningowymi cylindrami raczej sobie odpuść, najlepiej kupić seryjny i ewentualnie tuningować samemu. Ceny części zależą od tego czy chcesz kupić chińskie zamienniki czy coś markowego. Na chińskich można za 500 zł wymienić w silniku wszystko zostawiając tylko kartery, więc nie jest strasznie drogo. Miejsca na skuterze dosyć dużo, ja mam 185 cm wzrostu i jest w sam raz więc jak jesteś wyższy to możesz mieć mało, ale tak będzie na prawie każdym skuterze 50ccm. Miejsce dla pasażera jest mało wygodne na dłuższe trasy, bo mało tam gąbki i jest twardo. Jak masz trochę więcej kasy to szukaj wersji Mechatronic albo nawet Ducati Xerox, żeby mieć już elektroniczne zegary i długie światła. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz, bo sam jeżdżę F15 od dwóch lat i trochę już go poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swati Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No dzięki!poszukam jeszcze tego ducati i mechatronic'ajak coś to jeszcze napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi