Gangwolf Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Forumowiczów, Tak, jak w tytule, zainteresowany jestem zakupem Suzuki GSX 750 Inazuma - najchętniej od właściciela, zadbany egzemplarz. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venio Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jestem ciekaw czy post nadal aktualny. Witam mam właśnie do sprzedania INAZUMĘ zadbany egzemplarz rocznik 99. W tym roku sprowadzoną z Niemiec przebieg koło 27 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangwolf Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam,Temat aktualny. Proszę o wszelkie informacje dot. motocykla + zdjęcia przesłać na maila,Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venio Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Tutaj znajdziesz wszelkie informacje na temat tego motocykla + zdjęcia. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/144823-sprzedam-suzuki-inazuma-gsx-750/page__gopid__1795413#entry1795413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewr Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 WitamTeż rozważam sprzedaż mojej Inazumy - rocznik 99, cena ok. 7 tys. Jestem właścicielem od 3 miesięcy, kupiony też od prywatnej osoby. Przed kupnem sprawdzany w profesjonalnym serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csq03 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam wszystkich Forumowiczów, Tak, jak w tytule, zainteresowany jestem zakupem Suzuki GSX 750 Inazuma - najchętniej od właściciela, zadbany egzemplarz. Pozdrawiam,witam mam do sprzedania Inazume w naprawde dobrym stanie technicznym i wizualnym, rok produkcji 2001 , ma 16 tyś km przebiegu, w razie czego prosze o kontakt ! pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi