bart66621 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam śmigam starą Yamaszką Majesty 250 mam też garaż w Rzeszowie osiedle Tysiąclecia przy ul. Konopnickiej jeśli ktoś ma problem z parkowaniem lub obawia się o sprzęt pozostawiony pod chmurka chętnie udostepnię suchutkie miejsce w garażu za kwote 50zł miesiecznie tel. 693- 475- 282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam śmigam starą Yamaszką Majesty 250 mam też garaż w Rzeszowie osiedle Tysiąclecia przy ul. Konopnickiej jeśli ktoś ma problem z parkowaniem lub obawia się o sprzęt pozostawiony pod chmurka chętnie udostepnię suchutkie miejsce w garażu za kwote 50zł miesiecznie tel. 693- 475- 282Wstępnie jestem chętny. Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart66621 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam jak chcesz zobaczyć garaż to najlepiej dzisiaj do godz. 17 najpóźniej. Przez weekend mnie nie ma pozdrawiam mój tel. to 693-475-282 ewentualnie mogę zrobić jakieś foto pozdrawiam* szerokości przyczepności* Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez bart66621 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Siemano Mam też garage do podnajęcia w okolicach ul Langiewicza. Moj były garage, ale teraz został tam tylko jeden ziom. Dawniej parowaliśmy 4 maszyny i było cacy. Kwotowo tez coś w tych okolicach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart66621 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam w nowym sezonie 2012r. mam miejsce na motocykl w murowanym garażu w Rzeszowie przy ul. konopnickiej jesli jesteś zainteresowany to dzwoń na nr 693- 475-282 lub pisz na maila [email protected] - cena 60 zł za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi