Ibete Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Witam wszystkich,niestety nie mam własnego motocykla,czasem uda mi sie jezdzic jako pasazer,jak mnie ktos zaprosi;) Motocykle bardziej fascynuja mnie jako obiekt sztuki, poniewaz zajmuję się malowaniem aerografem. Chętnie pokażę wam swoje prace i nawiaze nowe kontakty, rozpropaguje swoje dziela i moze pozyskam wsrod Was nowych klientów:) Pozdrawiam! Edytowane 28 Marca 2011 przez Ibete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ła no nieźle.Pokaż więcej twórczości Mile widział bym A anarchę na swoim baku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibete Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Niebawem zamieszczę więcej:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibete Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Tym razem prezentuję kask- jeszcze przed klarem i jeszcze jedno zdjecie baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nono, gratuluję ręki, oka i wizji.Witam na pokładzie :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibete Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Moje malowidła aerografem w indiańskim stylu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibete Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 najnowsza praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszaga Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam,piękne malunki, cudeńka :) Twojego pomysłu czy patrzysz na coś i kopiujesz? Ja kiedyś też próbowałam aerografem malować, ale kompresor mam za mocny i mi zdmuchiwało rysunek.Jak w przyszłości zainwestuję w taki tylko do areografu, to może zabiorę się za to na nowo. Cytuj Nie ważne ile razy upadniesz, ważne ile razy się podniesiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibete Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dzieki,jesli chodzi o pomysly...ogolnie projektuje sama,albo ze wzoru,ktory ktos konkretnie chce,tylko przerabiam go tak,zeby pasowalo do danej czesci maszyny. Wiadomo,ze jak maluje np zwierze, to przegladam sobie wczesniej foty,zeby zaobserwowac,jak uklada sie siersc,jakie musze dobrac odcienie,itd.Korzystajac z okazji - najnowszy rekin z motorówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Witaj ;) Przymierzam się do ozdobienia białego baku mojego motocykla. Skoro już dałaś reklamę spytam na forum czy dałabyś radę zrobić coś takiego ? (patrz mój avatar lub KLIK!) Logo w kolorze czarnym a nie zielonym i bez tła. EDIT:Jak możesz, to wyślij mi na PW koszt tego przedsięwzięcia ;) Pozdrawiam ! Edytowane 4 Listopada 2011 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibete Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 PW wysłana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibete Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Tym razem - koszulka z LOBO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibete Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) malunek aerografem na przodzie scanii Edytowane 7 Maja 2012 przez Ibete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Piekna sprawa.A powiedz mi czy koszulki robisz na zamowienie? oraz ile by kosztowala taka przyjemnosc?Pozdrawiam naprawde swietne. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) pokusiłbym się o kupno takiego kasku albo baku :happy: Edytowane 8 Maja 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi