Lukers Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 No i stało się. Marzenie z dzieciństwa zostało spełnione. Odkładanie kasy, i wyrzeczenia dały w końcu rezultat jakim jest zakupienie pierwszego motocykla jakim jest SUZUKI BANDIT GSF600N. Po motocykl pojechałem aż do Gorzowa Wielkopolskiego (ok. 870km w obie strony) Wstawiłem do garażu, życzyłem dobranoc i poszedłem spać :D. Dzisiaj rano do pracy oczywiście na moto, temp. ok 1 stopień na plusie. Jechałem z wioski jak dziadek 60-70km/h, nawet się dałem wyprzedzić sąsiadowi. Później na światłach mogłem się przecisnąć na Pole Position bo miałem sporo miejsca, ale pomyślałem że jeszcze za wcześnie :P. Teraz czekam na pogodę, wymieniam olej w silniku, czekam na wypłatę i w weekend czas uczyć się porządnie jeździć (przeciwskręt, slalom, awaryjne hamowanie itp. itd.). Trochę z neta informacji pościągałem, więc będzie z czego się uczyć. Poniżej kilka fotek. Resztę wrzucę po kilku modyfikacjach (lusterka, kierunki itp.) Do zobaczenia na trasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Bandit rulez.dobry wybór :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Przepiękny ten Czerwony Rumak :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Gratuluję, szerokości i lewa w górze! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi