jurbassteck Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No właśnie ta nimfomanka mnie kręci niesamowicie, ale chyba wolę brzmienie Vki, wiem, że charakterystyka w TDmie jest podobna do Vki, jednak mam dylemat..Druga sprawa, to mam dość stary samochód i mam szczerze dość ładowania pieniędzy w skarbonkę i łatania dziur (oczywiście koszty są przewidziane, ale bez przesady :))Kolejna, ja mam delikatne zacięcie turystyczne, lubię sobie powolutku sunąć (max 90 - boję się prędkości), ewentualnie czasem coś wyprzedzić.Jutro wszak się pochwalę :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No właśnie ta nimfomanka mnie kręci niesamowicie, ale chyba wolę brzmienie Vki, wiem, że charakterystyka w TDmie jest podobna do Vki, jednak mam dylemat..Druga sprawa, to mam dość stary samochód i mam szczerze dość ładowania pieniędzy w skarbonkę i łatania dziur (oczywiście koszty są przewidziane, ale bez przesady :))Kolejna, ja mam delikatne zacięcie turystyczne, lubię sobie powolutku sunąć (max 90 - boję się prędkości), ewentualnie czasem coś wyprzedzić.Jutro wszak się pochwalę :)No to czekamy na werdykt. A co do brzmienia i charakterystyki v. To silnik w TDM brzmi i zachowuje się jak V-ka ;) Mam dobre porównanie bo obecnie mam prawdziwą V-kę :) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Oto mój werdykt http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/141513-wlasnie-zanabylem-kanape/ Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi