Rosho Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja mam victory hammera z 2006 zolty...piekny i jedyny chyba w polsce...i zapiernicza ze hej...kocham go.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja się powoziłem trochę na jazdach testowych.Jakości hondy to nie ma jednak warto się zainteresować tą marką.Moim zdaniem przebija bezpośrednią konkurencje i niektóre japończyki.Mi akurat z ich oferty hammer najbardziej podchodzi dużo osób też będzie tak czuło bo moto jedzie,wygląda klasa i bulgota.Koleżanka była zachwycona Kingpin-em bo lżejszy zwrotny.Motyw v ukryty w stylistyce fele kiera itd.Z chęcią bym jakiegoś przygarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi