Ghost_lbn Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 a to jeszcze lepiej, w końcu jakoś bardzo długo jej nie masz z tego co pamiętamno ale jak metzelery dawały rade w takim moto, to faktycznie złe nie mogą być, tu nie mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Po przejechaniu kilkuset km, bierznik zmienia sie w diabelka ;) Mam to na swoim od roku (ok 12k km), tyl prawie do wymiany. Zdecydowanie lepsze (przynajmniej dla mnie) niz poprzedni komplet Michelin Pilot Road2. Na stradach niestety nie jezdzilem A ja właśnie chciałem wymienić swoją Z6 na Road2, lepiej mi się składało na łysym Michelinie niż na tej nowej Z6. Jak ktoś chce to jest po 6 tys, ale ostrzegam jest to turystyczna, sportowego to ona nic w sobie nie ma. Na czym konkretnie polega to "zdecydowanie lepsze"? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Na czym? Po prostu opona bardziej pasuje do mojej jazdy, maja bardziej stromy profil i latwiej zlozyc moto w zakret. Mialem wczesniej PR2 rowniez w sv i bylo super, niestety we Falco nie moglem sie z tym dogadac. ale ostrzegam jest to turystyczna, sportowego to ona nic w sobie nie ma.Czysty turystyk to to znowu tez nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 No to muszę wziąć obydwie przed siebie, pooglądać i po dotykać. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 120/60R17W Strada produkcja dot koniec 2009 mam jeszcze 3 szt po 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi