G3d Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Z 1 strony gratuluje i zajebiscie, ze tak sie skonczylo, bo w Polsce pewnie by byla sprawa bez ciebie i zaoczny wyrok ;) Z 2 strony.Zarobiles pieniadze, kupiles sprzeta i na nim przepisowo jechales.Nadgorliwy koles zatrudniony za twoje pieniadze zaciagnal cie do sadu na wlasne widzi mi sie.Straciles czas, nerwy, 100 funciakow i jeszcze wszyscy sie ciesza ;)Demokracja i panstwo prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Powiem tak: dobrze ze tylko:100 funtow, ze mam dalej prawko, ze nie mam wyroku, ze nie stracilem moto i nie gnije w pierdlu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Dobrze że się tak wszystko skończyło, trzeba zawsze walczyć o swoje. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi