blacha18 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam. Pekła mi tuleja w cylindrze i bede ja wymienial i nie wiem czy musze wymienic tez tlok. Ale ten tlok co mialem jest prawie nowy jezdzilem na nim 3 weekendy i co mam robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Za pewne ten tłok który miałeś nie był nominalny więc szkoda od razu szlifować nową tuleje . Z resztą pewnie też nie wyszedł bez szwanku po uszkodzeniu tuleji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacha18 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 wlasnie dziwne to jest ale tlok nie jest naruszony bo ta tuleja sie opkrecila w srodku i zawor troche przeszurala wyciagnelismy tuleje i byla peknietsa. To co lepiej kupic tlok czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Możesz wrzucić dobrej jakości fotki tłoka, to coś pomoże w ocenie stanu. Jeżeli tłok jest pierwszej selekcji A to jest jakiś sens. jeśli jest to kolejna selekcja to według mnie szkoda nowej tuleji bo to skraca jej życie o kilka tłok. Ja jak bym miał taką sytuacje to nie ryzykował bym kolejnych usterek i założyłbym nowy tłok, niestety te motocykle nie lubią połśrodków i często za to mszczą się w nieoczekiwanym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacha18 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dobra dzieki ci kolego zamowilem z tlokiem mam nadzieje ze bedzie smigal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi