Patryk_mx Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Siema , Słuchajcie, w związku z tym że sezon i pierwsze zawody zbliżają się dużymi krokami potrzebuje namiar na dobrego i sprawdzonego lekarza sportowego, do tej pory badania robiłem u dr Karbowicza, niestety na początku roku zmarł . Co mnie interesuje , żeby nie trzeba było czekać w kolejkach po kilka miesięcy, najlepiej żeby było podobnie jak u dr Karbowicza, że przychodziło się do niego z wynikami odpowiednich badań i na ich podstawie robił wpis w książeczce po prostu żeby nie trzeba było jeździć w tą i z powrotem . No i cena , żeby była przystępna ;) pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W przychodni w zielonce. W każdy czwartek od 8 do 9 zapisy. Wszystko w jednym miejscu bez problemów. cena 100zł + badania 45+25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W przychodni w zielonce. W każdy czwartek od 8 do 9 zapisy. Wszystko w jednym miejscu bez problemów. cena 100zł + badania 45+25 Ja pierdziu jaka cena :OZapomniałem o tym temacie, zrobiłem badania u dr Jacka Mikołajuka, koszt 50 wizyta+ 48 badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi