darekderbi Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Witam serdecznie wszystkichJestem nowy, więc jeżeli piszę tam gdzie nie trzeba PRZEPRASZAM :)Miałbym do was pytanie odnośnie motoroweru derbi a głownie chodzi mi po głowie iż po stłuczce rama się troche skrzywiła , zakupiłem nowa wszytko mam obsadzone ale jak wiadomo numerow na ramie brak bo inna :mellow: , moto na starej ramie miałem zarejestrowane ubezpieczone po przegladzie :).I wiecie już pewnie jakie pytanie sie nasuwa mi , gdzie to nabić albo czym nabić itp prosiłbym o niewielkie wskazówki, człowiek z motoryzowany sezon za jakies 2-3tygodnie zaczynam a numerków na ramie brak... Pozdrawiam z motoryzowanych! :tongue: Edytowane 2 Marca 2011 przez darekderbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekderbi Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 pomoże ktoś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 hmmm, w ogóle nie ma numerów na ramie czy są ale inne? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekderbi Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 no proste ze jak zmieniłem ramę to stare są usunięte bez śladu wygładzone i bardzo dobrze element zamalowany , i zastanawiam się co robić numerator w rękę i do dzieła? jezeli tak to jaki rozmiar itp help ludzie sezon za niedługo rozpoczynam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi