Kamieniu Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 http://www.grandysduo.com.pl/treningi2.html Pilnie poszukiwana osoba do samochodu na Węgry (mam samochód, zabiorę moto, potrzeba spółki na paliwo)jadę z Olą, może być para do kompletu (5 miejsc w aucie, moto na lawecie) , wyjazd w sobotę 01-05-2011, albo w piątek (30-04-2011)Tylko konkrety, bez pierdolenia o chorej babci i kocie z rozwolnieniem.505-180-848 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ja tylko grzecznie bez pierdolenia, cześć kamieniu w nowym sezonie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 witaj kolego, domyślam się że razem to nie pojedziemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Jak zwykle masz rację, by ścigać się z tobą to ja już musiałbym ruszać dziś :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi