grucha87 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Mam taki problem muszę wymienić olej i uszczelniacze w przednim zawieszeniu yz450 2003r mam taki problem nie mogę odkręcić górnych korków w ladze bo jakiś osioł dokręcił to jak h... w dodatku obrobione są nakrętki na korkach próbowałem na różne sposoby i nic nawet kluczem udarowym jak to odkręcić nie chce tego grzać żeby nie popsuć:) Wie ktoś ile wchodzi oleju do lagi do tego modelu bo w manualu sie nie doszukałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Serwisówka, strona 510 Standard oil level: 135 mm (5.31 in) Extent of adjustment: 80 ~ 150 mm (3.15 ~ 5.91 in) From top of outer tube with inner tube and damper rod 1 fully compressed without spring. Co do odkręcania korków , to najlepiej poluzować je jak lagi są jeszcze zamontowane w motocyklu. Nic nie podgrzewaj bo potopisz oringi wregulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja je mam zamontowane w moto:) BANANEK doradz mi jaki olej wlać bo nie jestem pewien chodziło by mi o to żeby ręce mnie tak nie bolały:) po jeździe enduro bo taką w większości preferuje 90%enduro 10%cross off road jeśli chodzi o to moto wazę ok 65 kg. tylko niemów mi żebym sobie wr-k kupił:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 A wiesz jaki olej masz teraz ? Zalej 5w, albo jak uda ci sie znaleźć coś żadszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie wiem jaki olej mam aktualnie spróbuje z tym 5W! Udało mi sie odkręcić tr korki z góry jakimś cudem 2 dni sie meczyłem ale jakbym dorwał tego co to tak dokrecił i spinkolił nakrętki to bym go za jaja powiesił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A jeszcze takie głupie pytanie którą stroną założyć uszczelniacz? stary jest inaczej skonstruowany (że tak) powiem niż nowy pozatym mam wątpliwości czy poprzednie własciciel dobrze to poskładał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wrzuć fotkę to Ci powiem , ale jeśli masz standard taki jak np atheny to sprężynkami do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Bsw2le7zAt8J:www.forum.motox.com.pl/viewtopic.php%3Ff%3D3%26t%3D17397+kt%C3%B3r%C4%85+stron%C4%85+za%C5%82ozy%C4%87+uszczelniacz+do+lagi&cd=8&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&source=www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi