b3rni Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) Ok może troche przesadzilem, ale Zwykla przerobka sporta na golasa, ktorej przyczyna w 99% przypadkow jest dzwon. Pelno takich moto wokol. wydawalo mi sie ze kierujesz te slowa prosto do mnie. Z drugiej strony nie wiem czy znajdziesz duzo tlr przynajmniej w Polscena aukcjach znajdziesz moze z 10 max 15., wiec nie mow ze pelno ich wokol. Bo rozbitych motorków jest od zaje*ania, ale jak ktos wie na co zwrocic uwage lub sprawdza motor w jakiejs stacji kontroli, moze uniknac kupna takiego motocykla. Edytowane 15 Lutego 2011 przez b3rni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 (edytowane) Nic tylko pogratulować. ciekawe czy amor skrętu przy takiej kierownicy będzie w ogóle potrzebny mam pytanie bo tu temat trochę żywy a w temacie o tl panuje grobowa cisza czy ktoś z was wymieniał filtr paliwa ? oryginalny jedyne 250zl :) i szukam zamiennika Edytowane 17 Lutego 2011 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rni Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Niestety z tym Ci nie pomogę, ale może ktoś, kto jeździł dłużej tlka sie wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Limo a ironi to ty nie czujesz?? A Tlki w wersji N jeszcze nigdy nie widzialem ;) To malo widziales :) Moj koles ma wlasnie tl z prosta kiera w wersji N. Jak bede u niego to zrobie jakies fotki i zapodam jak wyglada. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 chodzi ? jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) To malo widziales smile.gifMoj koles ma wlasnie tl z prosta kiera w wersji NJa tam wole dziewczyny :flesje::D Edytowane 11 Maja 2011 przez ivan161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi