arturkolarz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Witam Mam możliwość kupienia Aprili SXV 550 2007 lub 2009 lub drz400 i wr450. ).SKUPMY SIE JEDNAK NA APARILI!!!! Wiem ze ten motocykl jest piekielnie mozny(o wiele mocniejszy niz moje dr 350), Mam kilka pytan do ścigantów ktorzy posiadaja Aprilie: Jak wygląda eksplatacja i żywotność silnika przy jeździe po asfaltach i po bezdrożach?(nigdy po torze) Jakie ten motocykl mniej wiecej ma osiagi?(0-100 itd) Jak serducho oddaje moc? Jak to jest z częściami? Czy silnik V2 jak sie szaleje dostaje bardziej niz singiel?(np w porownaniu do wr 450 lub drz 400) Ile tys kilometrów wytrzyma ten silnik jak bedziemy o niego dbac i nie bedziemy katowac? nO I PODSTAWOWE pytanie czy SM i Enduro z europy odstaje od tych z Japoni pod względem żywotności silnika??? Edytowane 28 Stycznia 2011 przez arturkolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi