watsup Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam zainteresowanych, Mam do sprzedania Maxi skuter marki HONDA SILVER WING z silnikiem 600cm poj. o mocy 50 km. Przebieg to ok. 26 tyś...jak trzeba spiszę dokładnie z licznika bo piszę to z pamięci. Sprowadzony z zagranicy w zeszłym roku poprzez mojego znajomego. Motocykl był sprawdzony przez dwóch specjalistów w serwisie motocyklowym i wydali opinię, że to wyjątkowy egzemplarz i nie posiada żadnych wad technicznych a jego stan wręcz ich zadziwił. Wymienione miał opony, akumulator oraz wszystkie oleje i filtry na najlepsze, oczywiście marki AGIP. Polecam zainteresowanym, ponieważ sprzedaję go tylko i wyłącznie dlatego, że wyjeżdżam za granicę w Kwietniu. Kontakt: 606 455 193 Pozdrawiam Zdjęcia na życczenie wysyłam na e-mail...aaha kolor Granatowy i posiada kufer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi