hyosungGA Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mam problem, otóż mam motor jaki mam, no i niestety ale z częściami do niego jest kiepsko, a jak są to oryginalne z korei i kosztują majątek... Ale z moich obserwacji wywnioskowałem że silnik z mojego Hyosunga jest bardzo podobny do tego z modeli Suzuki 125. No własnie dlatego potrzebowałbym wymiarów uszczelek pod głowice i cylinder z Suzuki GN/GZ/DR 125(mam ze swojego ale nie mam jak sprawdzic czy sa takie same, gdyż nie ma w okolicy sklepu z takimi częściami) Jakby komuś się nudziło i przy okazji smierzył będę bardzo wdzięczny. Z GÓRY DZIEKUJE POZDRO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Napisz do jakiegoś allegrowicza który ma taką uszczelkę suzuki żeby Ci ją pomierzył, a jak będą Ci się zgadzały wymiary to ją zamówisz. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi