Marcin (Maly) Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cześć, ponieważ nieuchronnie zbliża się nowy sezon postanowiłem rozejżeć się za skórzanym kombi. Natrafiłem na markę REVIT, i tu mam pytanie czy ktoś z Was ma/miał jakieś doświadczenia z tą firmą i czy warto sie tym interesować Dokładnie interesuje mnie ten model: Revit Replica 2PC Cena wskazuje na półkę klasy Alpinestars, Dainese, ale cena to nie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Miałem buty ale lipa i kurtka chciałem kupić ale jak z bliska zobaczyłem to mi sie odechciało.O kombi nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 czyli mowicie ze revit cienki?? kurde tez chcialem kupic... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 mrbrawo, wiesz gdzie można w wawie obejrzeć Revit'a? sgregor242, a dlaczego uważasz że to lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Revita można często zobaczyć na torach. Skoro tam się sprawdza, to dla mnie wszystko jasne. Edytowane 1 Lutego 2011 przez kamikazze Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 sgregor242, a dlaczego uważasz że to lipa? Ja pisze o tekstylnych z takimi miałem styczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Susel1981 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Cześć, ponieważ nieuchronnie zbliża się nowy sezon postanowiłem rozejrzeć się za skórzanym kombi.Natrafiłem na markę REVIT, i tu mam pytanie czy ktoś z Was ma/miał jakieś doświadczenia z tą firmą i czy warto sie tym interesowaćDokładnie interesuje mnie ten model:Revit Replica 2PC Cena wskazuje na półkę klasy Alpinestars, Dainese, ale cena to nie wszystko... Niestety nie pomogę w szukaniu w Wawie. Sam chciałem coś takiego zobaczyć, przymierzyć i kupić. Ale jeśli chodzi o jakość to ostatnio w Lublinie na torze kilka osób strasznie sobie chwaliło kombi skórzane tej firmy. Właśnie mówili,że kombinezony są rewelacyjne. Niestety w Polsce jeszcze mało popularne. Trzeba kupować wu niemioszków a przymierzyć można chyba tylko w Tychach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi