barnej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Witam!! Mam pytanie odnośnie szkła do reflektora do osła może wiecie gdzie można dostać?Może sie orientujecie czy rozmiary będą takie same jak do AWO?Moja oprawka od strony lampy ma 180mm a od strony szkła 160mm Oczywiście wiem żę mógłbym spróbować na bajzlu w Łodzi ale nie ukrywam że zależy mi na czasie. Dzięki wielkie Edytowane 19 Stycznia 2011 przez barnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmonauta Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 muszę poszukać gdzieś stronki czeskiej która oferuje podróbki jeżeli jesteś zinteresowany daj znać kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1744 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zadzwoń pod ten adres, otrzymasz fachową pomoc.( no i wszystkie części, które potrzebujesz). http://www.bmwzet.yoyo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barnej Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie o taką stronke mi chodziło i ceny przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi