duch21moto Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam..Koledzy może ktoś z Was orientuje się gdzie znajduje się kod, symbol koloru przy ww motorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam..Koledzy może ktoś z Was orientuje się gdzie znajduje się kod, symbol koloru przy ww motorze? wydaje mi sie ze przy akumulatorze na ramie.ale nie jestem pewien na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Możliwe że pod siedzeniem będziesz miał naklejke, to 2-3 literki z 2-3 cyferkami ...... w najgorszym wypadku może być pod bakiem :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 niestety nie znajdziesz tego kodu nigdzie bo YAMAHA nie ma takich kodów,nawet w serwisie nie udzielą takich informacji,bo twierdzą,że YAMAHA sprzedaje podzespoły do swoich motocykli już polakierowane i masz kupic gotowy element a nie go regenerowac.Wiem to chore ale niestety tak jest,bo właśnie sam przerabiam problem z doborem koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 dokładnie kod koloru nie istnieje masz kupic nowa czesc jest juz polakierowana :rolleyes: jedyne wyjscie kawalek owiewki w dłon i do dobrej mieszalni lakierow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Jak nie zawalą w mieszalni to lakiernik coś spapra.Ogólnie się nastaw że będziesz widział różnice.Lepiej być mile zaskoczonym niż odwrotnie jednak za bardzo na to nie licz. Można kupić używkę w tym samym kolorze. Edytowane 11 Stycznia 2011 przez sgregor242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Bzdury gadacie .... co jakiś czas ustalam Kod koloru do części dla Yamahy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Bzdury gadacie .... co jakiś czas ustalam Kod koloru do części dla Yamahy :biggrin: Ja szukam cały czas farby na swoją MT-01 która sie nazywa DEEP ARMOR,a to co napisałem to odpowiedzi jakie dostałem w serwisach YAMAHY,wiem,że w serwisach pracuja różni kolesie,widac ja trafiłem na tych co sprawe olewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Bzdury gadacie .... co jakiś czas ustalam Kod koloru do części dla Yamahy :biggrin: praktycznie jest kod / nazwa koloru niestety nic ona nie wnosi nie ma receptóry jak go uzyskac jest to nazwa kod sluzaca do zakupu czesci juz w tym kolorze ( zamawiajac glupio było by zamawiac np owiewke w niebieskim kolorze jest to troche ogólne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 hej może coś to pomoże, http://www.colorrite.com/matrix-colors.cfm...FTOKEN=22673877 ale tak jak koledzy wcześniej pisali, nawet z kodem i lakierem jeśli pomalujesz jeden element, a n ie cały motocykl to różnice będzie widać, a w nocnym "żółtym"świetle latarni jeszcze bardziej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Z tych kodow nic sie nie da odczytac w PL, przynajmniej ja w kilku mieszalniach bylem i nie mogli na podstawie tego kodu dobrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale jak Ci spasuje, to możesz sobie u nich zamówić, ale to max na zaprawki bym wziął. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 mi dzisiaj dorobili kolor na YAMAHE w firmie DEBER i jest idealnie,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 A już pomalowałeś?czy dopiero masz namieszany,bo przypuszczam ze dopiero masz namieszany. Jakieś tam proste kolory zapewne wychodzą fajnie.Widziałem siwa honde i wyszła bardzo fajnie małym nakładem sił.A zółta perła tak wyszła że ręce opadają i to u gościa co robi auta lata i kolejka u niego ciągle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 jeszcze nie malowałem ale kumpel lakiernik zaraz z rana zrobił prubke na innym elemencie i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi