Dawca44 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Jak w temacie, z chęcią zamienię moją F2 na jakiegoś crossa, najlepiej 125 2T, lecz rozważę każdą ofertę. CBR posiadam drugi rok, nigdy mnie nie zawiodła, wymienione/zrobione za mojej kadencji: -akumulator -regulator napięcia, użebrowany - lepsze chłodzenie -olej+filtr oleju -filtr powietrza -klocki hamulcowe -regulacja zaworów -czyszczenie i regulacja gaźników -opony przód+tył -pomalowana czacha -na pewno coś jeszcze o czym zapomniałem ;) Zrobiłem nią przez 2 sezony jakieś 7-8tys. km. Prócz regulatora napięcia (standart w f2/f3) nigdy mnie nie zawiodła. Słowem wsiadać i jechać. Zdjęcia na bikepics: http://bikepics.com/members/dawca44/93cbr600/ Pierwsze foty pokazują w jakim stanie ją kupiłem, z białą czachą, którą pomalowałem. Motor jest na 100% prosty, przy każdej prędkości można puścić kierownicę i położyć się na siedzeniu, testowane wielokrotnie. Zamiana możliwa również za dopłatą w jedną jak i drugą stronę. Na wszelkie pytania odpowiem na gg 5757480 lub kom 666375085, mogę oddzwonić. Pozdrawiam. Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Dawca44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi