Drynio Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam mam problem z honda ns1 montesa a ten problem to taki że na postoju nie chce mi sie wkręcać na pełne obroty natomiast podczas jazdy normalnie chodzi, chociaż czasami nie chce wejść na pełne obroty na pierwszych biegach . A 2 problem to chyba ze spalaniem bo strasznie mi pluje olejem z tłumnika jak jest zimna to masakra a gdy się rozgrzeje to o połowę się zmniejsza to plucie. Czy to normalne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zobacz dawkę oleju jaką dostaje. Zobacz kolor świecy i jej stan Wyreguluj gaźnik A to się dzieje teraz ? Czy wcześniej się tak działo ? Teraz pojawił się ten problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi