Mela Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://epoznan.pl/sport-news-22806-Ice_Rac...obote_na_Malcie warto? :) Cytuj MotoDig.pl :: największa baza filmików i linków motocyklowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duck Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Coś jak żużel , tylko szybsze... goście mają wielkie kolce na kołach i jeszcze większe cohones :) Myślę , że warto ...sam się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mela Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) tyle to ja wiem :banghead: ;) pytam czy moze bylo juz cos takiego w poznaniu i ktos przypadkiem byl to sie by podzielil jak to wyglada - moze organizacja do dupy itp. ale mam niedaleko to chyba sie przejde tak czy inaczej i moze wam opowiem ;) Edytowane 4 Stycznia 2011 przez Mela Cytuj MotoDig.pl :: największa baza filmików i linków motocyklowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duck Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W zeszłym roku była próba , ale organizator dał plamę i nie załatwił wszystkiego ;) Turniej o Złote koziołki odwołane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi