Grzester Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Miałem coś takiego, ale mi lut puścił na przełączniku odcięciu zapłonu i odcinało. Lepiej szybko to napraw bo od strzałów na wysokich obrotach na biegu może uszczelka pod głowicą strzelić i zaś wydatek. Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyrtap87 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 U siebie w gsx750 f miałem taki sam problem, odłączało zapłon w trakcie jazdy ,tzn nie dawało prądu na świece ,poza tym wszystko było ok, światła ,kierunki, kręcił ale nie odpalał ,w problem tkwił w przekaźniku kierunkowskazów , nie dołączał dobrze jeden z pinów i /na tej blaszce/pin-e/ od przekaźnika robił sie czarny nalot ,okopcona była /po przeczyszczeniu wszystko wracało do normy ale na krótki okres tzn im bardziej agresywnie się jechało tym szybciej pojawiał sie nalot może to nakieruje cie na dobrą drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi