sqz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam Używa ktoś może Halvarssons Korax? Można ją dostać w dość rozsądnej cenie, więc zastanawiam się nad jej zakupem. Jest membrana dryway+, podpinka z outlastu, ogólnie wydaje się fajna. Jedyne co mnie martwi, bo firma podobno lipnych ciuchów nie robi, to to że nie ma możliwości wypięcia membrany, niby są wywietrzniki ale nie wiem czy będą dawać rade w mieście. Jeżeli ktoś z forumowiczów posiada lub ma jakieś info o tym modelu, prosiłbym o wypowiedzenie się. Dzięki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Może nie do końca na temat, ale kupiłem rękawice Halvarssons i perforacja skóry nie dała rady i się popsuło. Firma Kobi - oficjalny importer na Polskę wypiął się. Ja nie kupię już nic z Halvarssonsa, bo nie ma zwrotów wadliwego towaru. P.S. Jest rzecznik praw konsumenta itp. Ale gra nie warta świeczki wg mnie. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Witam Używa ktoś może Halvarssons Korax? siemka :) ja mialem tez rekawiczki i nie mialem klopotu z perforacja ale mialem za to klopot z farba .. ghihi.. po 30min jazdy mialem szare rece a po deszczu czarne Edytowane 27 Grudnia 2010 przez AbiV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi