wojnarrafal Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Sprzedam Jawa 50 Typ 20 Motorek rozkręcony. Co trzeba zrobi: - Pomalowac, oraz skrecic nadwozie - Położyc nową elektryke - Założyc nową tarcze sprzęgłową Z silnika "nic się nie leje", na elektryce spietej na krótko odpala, Brak dokumentów. Cena: 200zł do negocjacji (Możliwe, że znajdę dokumenty, ale pojazd z tego co wiem został wyrejestrowany w 1991, tak więc mówiąc dokumenty mam na myśli stary dowód rejestracyjny "przecięty") Zdjęcia podsyłam na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojnarrafal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jakby coś, to już nieaktualne, jawa spłonęła w wyniku zapalenia się sadzy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi