Mateusz-KX80 Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Jestem ciekaw jaki to skuter bo mam taki do kupienia za jakieś 5000 z 2003 roku i przebiegiem ok. 4000.Troche sie zastanawiam czy nie ma tam żadnego chaczyka. Bende musiał jechać to oglądnąć.Napisze jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Skuter jak skuter :) Ja bym inaczej spozytkował tą kasę ale to juz twój wybór http://www.skutery.net/opisy-model.asp?id=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 moj kolega mial i bardzo sobie chwalil. mial chyba nawet podswietlenie schowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 5000 zł z 2003 no lepiej się dokładnie przypatrzi wypytaj. Swoją drogą jest ona chłodzona cieczą czy powietrzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 katana jest chlodzona ciecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Hmmm nie wiem dokładnie ale kiedyś gadałem z gosciem który miał właśnie chłodzoną powietrzem ale to nie była Moviestar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 przepraszam sprostowanie: zgodnie z katalogiem-katana 50 chlodzona powietrzem-katana r50 chlodzona ciecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 no wlasnie mówiłem że klient miał Katane która była chłodzona powietrzeza to znajomy ma właśnie chłodzoną ciecza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Może ma ktoś z was taką katanę chłodzoną cieczą albo zilliona ? Osobiście poruszam się zillionem i co mnie zastanawia - na jednym baku (6l) jestem w stanie przejechać ledwo jakies 120km (skuter jest zablokowany, prędkosć max 55, ja jeżdże z prędkością 40, miasto) - wy też tak macie (oczywiście pytanie do posiadaczy katany/zilliona) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 przydaloby sie chyba gaznik wyregulowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 I_mat, kumpel ma Ziliona włąściwie to miał odezwij sie na priva to dam ci jego GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 przydaloby sie chyba gaznik wyregulowac... Póki jest na gwarancji (jeszcze pierwszego przegladu nie miał) to się niczego nie czepiam :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi