dyziowg Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Gracias Fazzi :flesje: Wezme jeszcze ze soba jakis przewodnik, bedzie ok :) http://www.alanrogers.com/shop/product.php?ProductRef=GSP11 Znasz moze jakas siec tanich motelikow jak np F1? Mozliwe ze trzeba bedzie zatrzymac sie 1-2 razy przy wiekszych przelotowkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Hmm... zalezy jakiego standardu spania wymagasz. Z kobieta podczas objazdu europy wiekszosc czasu rozbijalismy namiot na trawnikach na stacjach benzynowych czy parkingach dla tirow. Problemow nie bylo zadnych, warunki jak na polu namiotowym (jest sklep pod reka a i prysznic na co wiekszych stacjach sie znajdzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jakiego standardu... Pole namiotowe - po prostu pole namiotowe. Motelik - cos w stylu Formule1, maly pokoik w ktorym mieszcze sie 2 lozka i umylawka za 25 euro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawyerek Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jakiego standardu... Pole namiotowe - po prostu pole namiotowe. Motelik - cos w stylu Formule1, maly pokoik w ktorym mieszcze sie 2 lozka i umylawka za 25 euro :) Ja w trakcie objazdu półwyspu pirenejskiego jak nie chciało mi się namiotu rozbijać to brałem telefon z wifi, wbijałem się do jakiś sieci i wrzucałem w net hasło hostel plus miasto gdzie akurat przebywałem. Zawsze działało i pokój w cenie ok 30 eur się znajdywało bez problemu. Nie pamiętam jak się teraz po hiszpańsku nazywają takie kwatery, ale ja najczęściej spałem w dużych mieszkaniach przerobionych na hostel. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi